Anča

Anča

Anotace: Anča a nedostavená erekce

šel sem takhle s Ančou
který kozy skáčou
povídám jí Ančí
tobě kozy tančí

potkal sem ji na plese,ta trsá mele
jen se na mě podivala už sní pádim do postele
rači emu kondom,všude samá infekce
ale je to vhajzlu,sakra kde je erekce?
kčemu mi to ůstrojí,
a co sem to za chlapa
anča mi furt nadává
když mi franta nestojí
Autor inzenyr, 18.06.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí