Cítíš to?

Cítíš to?

Anotace: je to asi trochu blbost.. možná trochu wíc.. asi to zas smažu... ale nějak mi to nedalo a musela jsem něco napsat.. musela jsem napsat tohle..teda zkusila jsem to..

Cítíš to?
Ten dotyk
touhy

/co nedokážu zkrotit/

vznáším se
kroužím

po obloze

jsem všude
jsem nikde
jsem v Tobě

/pořád víc/

a na stěnách
v tichých ozvěnách
slastného
kočičího vrnění

/tvého zpoceného těla/

Něžně vlhké
proudění
uvnitř mě
i Tebe
našlo nás
sladkoopojné
mámení
vrací se zas

/tam.. zpět.. tam/

Cítíš to?
To spirálové
splynutí

v jeden velký oblak
naší lásky

/možná i bez nadsázky/
Autor seed.misulka, 22.06.2007
Přečteno 752x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkná. Láska, touha, sex, to přece k sobě patří.

23.06.2007 23:29:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí