Touha...Rozum ne...

Touha...Rozum ne...

Anotace: Tak si mě vem!

Ležíš vedle mne,
uff, ty pohledy dojemné.
Ten chtíč, spojit dvě těla v jedno,
upustit ten klíč od rozumu na dno.
Nechat rozum zpátky, řídit se touhou,
nehledat zmatky, jen vášeň pouhou.
Lehnu si na Tebe,
vezmu Tě do nebe,
na polštáři růže,
co tu rozum zmůže?
Nic!
Rozum odežene chtíč.
Já chtěla lítat,
já chtěla Tě cítit v sobě,
chtěla jsem doteky vítat,
chtěla to zažít v této době.
Uff, mé tělo polil pot,
cítím vášeň, chtíč a touhu,
tak vem si mě!
Stiskni mě!
Jsi u mě,díky Bohu.
Jsi semnou,
sama bych to nezvládla,
to vzrušení.
Držíš mě rukou jemnou,
líbáš mě,
je to pokušení.
Jsi ve mně,
jsi něžný, a přesto to rozjíždíš,
cítím se krásně když mnou projíždíš…
Mám Tě, už nemusím Tě chtít,
znám Tě,tak pojď si mě vzít.
Autor Blaniii:), 22.06.2007
Přečteno 841x
Tipy 4
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, WAYWARD, Kallkaa
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

...uf

07.07.2009 01:14:00 | WAYWARD

To "rozjíždíš" mě tam hrozně štve;) ale každému se líbí a nelíbí něco jiného... Jinak pěkné...

29.06.2007 21:22:00 | Qee

Moooooooooc děkuji..taky jsem nad tím uvažovala,ale hold tyto básničky nejsou jen o něžnosti...:-)
Děkuji

24.06.2007 19:03:00 | Blaniii:)

sorry ... rozmýšlela

24.06.2007 18:30:00 | kukaska

Krásný mooooc krásný...možná bych se někde rozmíšlela nad použitímněkterých "hrubších" slůvek ale jinak nemám slov

24.06.2007 18:29:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí