Loudím úsměv

Loudím úsměv

Anotace: co snad více si přát?

Loudím ti na tváři,
úsměv a blažený výraz,
pro tvé potěší, pro tvou touhu,
jako odměnu za krásou noc...

Loudím ti na tváři,
třpyt hvězdných dálek,
jen pro tvé potěší, pro tebe,
jako odměnu za těch pár chvil...

V očích jiskří ti vzrušení,
na tváři už úsměv ti hraje,
ale nepřestávám, loudím dále...

Jen dvěma prsty,
loudím, loudím...
...na tvé tváři úsměv...
Autor Láďa, 26.06.2007
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

26.06.2007 14:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí