Den před bitvou

Den před bitvou

Anotace: Příběh vojáka před bitvou u Slavkova

Rozpusť si vlasy,
a pojď se milovat jak nikdy,
než do bitvy,
mě odvedou již brzy,

Svléknu ti šaty,
a rukou nedočkavou pujdu směrem k tvému klínu,
a zulíbám tvé rty,
jako dáběl,do tebe vstoupím,

Než vytáhnu proti Napoleonovi,
prožijeme noc nejkrásnější,
leč zítra na sebe uniformu oblíknu,

A poděkuji ti za košili,
kterou si mi z lásky ušila mi,
jen krvavé květy,
nechci aby mi vykvetli,

Abych se vrátil,
a zlatek pár vysázel,
a pomilovali sme se,

Proto se pomodlím,
abych tu zkázu přežil
a vzal za ženu mou...
Autor Vlk v rouše, 26.06.2007
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat prostě krása

23.08.2008 19:44:00 | Issa

Vzhledem k tomu, že pocházím ze slavkovskýho bojiště, tak dávám sto ale nejen proto..

03.08.2007 18:52:00 | W.O.K.O.

Válka a láska...

06.07.2007 13:21:00 | Bíša

Tak zase pár chybek, dávej si na to pozor, kazí to dojem. A jinak je moc pěkná jen bych dala milovat a ne milovati

03.07.2007 21:12:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí