Tajná touha??

Tajná touha??

Anotace: Jen upozorňuji že to je první věc kterou jsem se pokusila napsat na tohle téma takže přijímám kritiku...

V tichu klíč odemkne,
Ten zámek od tvých dveří,
Jen do toho tvého padne,
Mé srdce ti bezmezně věří.

Nač rozsvěcet,
Tma je taky krásná,
Je pozdě se vracet,
Knoflíček tě zaměstná.

Dotýkáš se mého těla,
Jsem plná nahoty,
Přesně tohle jsem chtěla,
Už sundáváš mi i kalhoty.

Teď na řadě jsi ty,
Nejdřív bílá košile,
Pak i tvoje kalhoty,
Dotýkám se tě nesměle.

Na krk mě líbáš
A postupně níž,
Celičkou mě prohledáš,
Až na mušličku narazíš.

Nejdřív jemně jí políbíš,
Pak jazýčkem si hraješ,
Do ráje mě uvádíš
Svými dotyky mě hřeješ.

Pak já chci tě okusit,
Penis s vášní políbím,
Pak začínám tě kouřit,
Před vrcholem to ukončím

Lehce mě na zem pokládáš,
S bradavkami si hrajíc,
Jemně do mě pronikáš,
Přirážíš pak vzdychajíc.

Náhle na vrcholu jsme,
Zaplaví mě řeka lásky,
Vedle sebe spolu usínáme,
Jaké to bude až budu mít vrásky?
Autor Veliký úsměv, 27.06.2007
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Podle mě poslední řádek uplně zruší celý dílko... Já jsem víc na romantiku, tohle působí podle mě až moc vulgárně, čistě subjektivní názor, věřim že najedš zastánce :) Hezký den

04.07.2008 15:02:00 | Pohjolanka

Hmmm...

06.10.2007 11:48:00 | jedam

Krasna.

30.08.2007 13:19:00 | carodejka

Tak tahle se ti povedla a vzhledem k tomu, že si jí psala na tohle téma poprvý, tak se mi to zdá hoodně povedený...má to šťávu, je vidět že víš o čem píšeš..tahle je asi nejlepší co jsem od tebe četla..zatim...

31.07.2007 18:21:00 | embryo v hlave

Moc se ti povedla!
Jen tak dál!!!

02.07.2007 23:52:00 | Poupi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí