ZÁCHVATY SMÍCHU

ZÁCHVATY SMÍCHU

Anotace: hoj

Má žena si fotí svojí kundu pod stolem.
Zasílá své foto do seznamek a píše si s Mordorem.
Vynadal jsem jí, ale zase ne tak, aby měla na sobě krev.
Pozval jsem jí do postele, ale nechtěla, slyšel jsem z vedlejšího pokoje řev.
Sama si jí honila a říkala něco jako:"Pojď do mě divochu."
Raději jsem zašel k sousedce, neměla na zvonku jmenovku.
Čekala někoho jiného, ale mou návštěvu neodmítla pozvala mě dál.
Svlékla se a povídá:"pojď do vyhřáté postýlky,pojď mi dát."
Řekl jsem jí:"nemohu, musím jít napsat něco o mé manželce." Dali jsme se oba do smíchu a já odešel.Smích se mě držel dál.Má žena sedí vedle v pokoji na pohovce a je dost nasraná.Čumí na stupidní horor jménem Jeskyně,dávají ho na HBO2. Ale mě to nesere, zítra si vyrazím za cigoškama a chytím nějaký HIV.
Autor Lipschowski, 29.06.2007
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sem asi trošku někde jinde...naštěstí:-)

26.08.2007 16:07:00 | stupid genius

Jak duchaplné...

30.06.2007 12:53:00 | Odváté zrnko popela

tak to není zrovna "sexy báseň"....ale ...no...uf..

29.06.2007 21:46:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí