Žár

Žár

Anotace: Hihi... :D

Připadám si jak z olova
a pomalu začínám tát
v paprscích slastného žáru,
jenž tolikrát mě už zmát´.

Jsem rozžhaven,
jak pohrabáč, co ležel v krbu,
už tělo se mi celé chvěje,
a teplota mi stoupá k bodu varu.
Ach, co jen se to se mnou děje?

Cítím, jak probouzí se ve mně,
to zvíře, které léta spalo
a teď touží po kořisti,
dlouho už se nenažralo.

Vrhám se po hlavě do středu plamene,
toužím být rozpálen do běla,
pak puknu rozkoší jako kus kamene,
puknu v plameni tvého těla.
Autor robb, 07.07.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezké :))

09.07.2007 20:58:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí