Striptýz duše

Striptýz duše

Anotace: pomalu odkrývá svá tajemství...

Na podiu při rytmu muziky,
jedna duše svévolně tančí,
pod příslibem bohatství,
chce ukázat svá tajemství.

Několik pohybů pro publikum,
z opitých mladých hochů,
pár polibků přes celý sál,
prý jen tak, aby za to tento večer stál…

Pomalu horní díl plavek,
k zemi se snáší, odhalil,
prvé své tajemství, pár bradavek,
publiku v sále snad zrak začal šálet.

Pár ladných kopů za její dětství,
několik otoček a vše je lepší,
nádherné tělo, nádherná tvář,
ale dnes nic neschová z jizvy svár.

Tak nádherná byla prvá bolest,
co kdy ucítila, v pěti letech?
mnohem dražší se stala za několik let,
dříve všechny počítala, skončila u čísla…
třistatřicettři…

Nikdo v tmě která halí její tvář,
nevidí těch několik kapek nevinných slz,
ví sama moc dobře, že pláče,
ale už jen z povinnosti…

Jedna stovka, druhá stovka,
za kalhotky, za kalhotky,
prý aby rychle dole byly,
nač čekat? a tak naposledy zadečkem zavrtí…

Tančí, tak jak jí pánbů stvořil,
jen s lítostí v tváři,
a s nenávistí v srdci,
den co den předvádí svůj…striptýz duše
Autor Láďa, 09.07.2007
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Až mrazivě smutná... přesto - kdo dokáže odhalit svou pravou duši, ať už za jakoukoli cenu?

15.06.2009 22:29:00 | ziriant

Moc peknej obsah... proc je zivot tak krutej??? :-(

26.07.2007 13:04:00 | Kiss.Beruska

Ano, i k zamyšlení...

09.07.2007 13:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí