V erotickém souznění

V erotickém souznění

Anotace: :):)

Obdařen láskou z Evina ráje,
kde srdce mé stále snad zraje,
položen do chomáčku Tvého objetí,
chtěl bych v něm ležet několik století.
Držet Tě pevně a vnímat Tvé teplo,
pocítit tep a v očích Tvých světlo,
vidět to štěstí, které Tě máčí,
když se Tě dotýkám, jsi stále sladší.
Líbám Tvá ústa a hladím Tvé vlasy,
vidím Tvé obočí, oči i řasy,
vidím Tě v slunci zalitou září,
chci Tě dnes milovat s Tebou se pářit.
V zajetí těl, kde pouty jsou dlaně,
sahám ti na ňadra, působí planě.
Dotekem křehnou a tyčí se k nebi,
buď chvíli mou a ja budu němým.
Dlaněmi sjíždím k podbřišní jamce,
cítím tu rozkoš a další šance.
Miluji přítmí Tvých záhybů v těle,
kdy líbat je smím, neřestně i vřele
a na konci konců můžu Tě zlíbat,
vklouzávat do Tebe, s Tvou duší splývat.
Autor Ďábel sám, 10.07.2007
Přečteno 956x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

dokonalá, fantastická:-)))

02.07.2008 13:49:00 | Rolnička

Tedááá...pěkná básnička ;)

25.07.2007 20:33:00 | Kiss.Beruska

Nádhera, fakt.. úplně mě to chytlo za srdce....:)

11.07.2007 13:15:00 | simiii

:-))) ..Ďáblíku..ty si pěkně užíváš..

10.07.2007 09:56:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí