Je to stále na nic

Je to stále na nic

Anotace: nedopsaná a nepopsaná

Je to stále na nic,
jsem pořád panic.
Která by, no, ehm, NUŽE....
udělala ze mě muže!!!!
Doma mám instikty zvířete.
Tělo slimáka, nohy kuřete.
Touhy schoulené do Pegasových pírek,
klidně bych zvládl i více dírek.

V těchto letech čas pádí,
a mě nenahání žádné mládí.
Copak nedovedu zastavit čas,
no, i nu co. Vem to ďas.
A když procházím krizí,
ani ta stará mi není cizi.
Jen se mi zdá vyčpělá,
protože už je dospělá.
Papanek, tak se loučím rukou v ruce
Se slzami z polštáři, s prostěradlem od poluce.
Autor barak 2, 22.07.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D...

02.10.2007 21:32:00 | Mango-Holka

no v šesti letech se není čemu divit:o)))

22.07.2007 18:49:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí