Hanebná báseň

Hanebná báseň

Anotace: O tom jak to je:D :D

Ach ta láska to je cit.
Jsem za ní jen stále bit.
Cítím k tobě, cítím k ní,
ale nejsem s tebou ani s ní.
Ach ta láska to je děs,
potkat milou holku dnes,
to možné není,
to by bylo snění.
Já sem člověk novodobý,
a tak mě láska už nezdobí.
Holku vezmu za ruku
a řeknu jí ty brouku.
Nedělej se staromódní,
to nikoho neohromí.
Támhle vidím keříček,
tak odhoď svůj svetříček.
Svetříček je rychle dole
a keř je jak orné pole.
Říkám jí ty andílku
a šahám jí na čičinku.
Kotě moje vrní slastí
a já na ní střídám rychlosti.
Tomuhle se vážení
říká přesné tažení.
Tak jak vypadá cit dnes,
to neví snad ani pes,
kdo to tedy dneska ví,
to vám nikdo nepoví.
Autor Boldius, 30.07.2007
Přečteno 661x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ehm...zajímavá básnička, některý verše byly moc pěkný, ale některý bych vynechala

31.07.2007 18:46:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí