Touha

Touha

Anotace: Kdepak, mě to psaní o sexu nejde...:-) Radši to dělám, než o tom píšu. Zájemkyně, hlašte se mi:)

Křivky tvého těla obdivuji,
tvé vlasy v peřinách,
jsou jako křídla na
nebeských modrých hlubinách.

Oblé tvary tvých plných prsou,
děsí mě vzrušením bradavek,
a mateřské lásky najednou.

Upřeně sleduji
tvůj koncert břišních svalů,
jsem vzrušením napnutý
i v tom nejmenším svalu.

Tvůj holý klín
s jemným účesem rváče,
otvírá své hřiště
jen pro jednoho hráče.

Tvůj vzrušený vrcholek lásky,
líbat smím jazykem bez přestávky.

Pronikám svojí tvrdou touhou
do tvých vlhkých údolí,
se svojí bílou touhou
se ničeho nebojí.

Nechávám za sebou miliony
svého já,
jen jediná,
jen ta,
nejde si cestu do lůna tvého klína.
Autor Diablek, 02.08.2007
Přečteno 806x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne pises o zenskem tele, mas cit pro krasu a take mas fantazii no neni to nadherna vybava do zivota?

03.11.2007 17:29:00 | carodejka

To vis, ze by to slo:)

14.10.2007 21:35:00 | Me and you and all the others

Proc by To neslo, je to moc pekne !

14.08.2007 23:04:00 | carodejka

velmi odvážné, to se musí nechat

03.08.2007 00:27:00 | Husky

Ale jó, psaní ti jde.

02.08.2007 23:21:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí