Doteky

Doteky

Anotace: je to tak trochu ožehavé téma, ale musela jsem to sem dát

Proč se mě nedotkneš,
copak jsem ti odporná?!
Proč slovo neřekneš,
že nemám postavu do porna?!

Pohlaď mě po zádech,
ať vím že se mnou jsi.
Tohle je začátek,
milostný předehry.

Chci s tebou sdílet vše,
od rána do rána.
Proč něco nenačneš,
hlavně se nezdráhat.

Chci spojit životy,
duše i těla.
Co na to řekneš ty,
zeptat bych se chtěla.

Láska není slovo,
co jen tak do placu se vhodí.
Je to fyzické duševno,
co v srdcích se nám rodí.
Autor Fobie, 03.08.2007
Přečteno 938x
Tipy 2
Poslední tipující: Roxan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí