...pan neodolatelný....

...pan neodolatelný....

Anotace: ...

přikryl jsi mě jako peřina
a pohled do tvých očí
zmařil moji snahu...
všechny pokusy odolat ti
jsou nenávratně v tahu!

stal jsi se mou součástí
a já nehty do zad ti píšu psaní,
že zachovat tenhle pocit navždy
je jediné moje přání...

KŘIČÍM!!

ne o pomoc
ne zoufalstvím,
ne zlobou
a ani ne vztekem

ale štěstím,
že pro tuhle chvíli
jsi zrovna TY mým rekem!!
Autor IAmAfraid, 14.08.2007
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkna

07.09.2007 23:40:00 | Vlk v rouše

Líbí se mi(-:

22.08.2007 13:42:00 | Haňa,dívka do nepohody

Konečně báseň o mě, díky Má Paní! Neboj, dělám si srandu.

14.08.2007 22:22:00 | jiljovský

Líbí se mi...jak píšeš nehty do zad psaní...

14.08.2007 17:22:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí