Opilá mysl a touha

Opilá mysl a touha

Anotace: Vždy když se opiju ránou koukám s vykulenýma očima co se mi všechno honí hlavou... :-)

Dnes budu směšná slova psát a zítra se má ústa budou smát.
Myšlenek pár chci na papír dát.
stydět se za ně, ve spárech saně, alkoholem opilé.
V očích svítí otazníky, bezduché tělo šukat by chtělo.
To spousta důvodů, pro tolik rozchodů.
Nad smyslem života, nad tím kdo blekotá.
Zastav se, podívej, tenhle už umírá.
Budu se snažit, své srdce smažit,
hloupá slova, v srdci touha, milovat, milovat a nic víc světu nedávat.
Hloubce se oddávat, v duši myšlenky vstřebávat.
Tolik lidí, tolik očí, tolik duší, tolik srdcí v jedné myšlence se utopí,
v jediném citu své já zardousí.
Bojují nikdy nevyhraný boj, nikdy neodhodí povrchní stroj.
Dál budou stezkou bloudit, dál budou životy, svých blízkých soudit.
Nenech sáhnout na sebe, tvá mysl s druhou bude žít.
Ať se díváš krásně či škaredě, nad obzorem síť, dál sex bude chtít.
Ethanol, alkohol, hajz, pajzl, šuk a holka, mrd a polka.
Všechno jde do sebe, pokud chceš, všechno jde zažít, když život zveš.
Prosil bych boha, a on to ví. že pokud v létě saze sněží,
jen chlast ti v hlavě běží. A nic víc.
Jen v duši je ukryto, co chceš víc.
Autor svištící vítr, 16.08.2007
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí