Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: ...věnováno křiklounovi...čistě platonicky (jako vždy :o)

Pojď,
pomilujeme se na rozloučenou,
budem jak zvířata si trhat kusy z těla..
Jak nejlíp rozloučit se s duší spřízněnou?
Možná víc, než jak jsem kdy jen chtěla.

V němých proslovech, v záři pohledů
řekneš mi všechno a možná ještě víc.
Pojď,
pomilujeme se na rozloučenou,
z velikých slov se nedovíme nic.
Autor ukume, 04.09.2007
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí