Některé trpí...

Některé trpí...

Anotace: Proč to tak někdy dopadá?

Smyslná děva
.
oděna v pohledech
mužů
co přišli si
zchladit svůj chtíč
na kouzelném
dívčím těle…
.
Upřeně
dívá se někam
do nebe
svých přání…
Rty rozkousané
do barvy merlotu
lehce se chvějí…
/neboj se holčičko/
.
Ruce kloužou
po výtvoru
matky přírody
/a možná i otce/
po vlasech
po hrdle
po zádech
až tam
kde cizímu
není vstup povolen…
/nebude to bolet/
.
Zboží ve výloze
našlo si
zákazníka…
.
Rány dopadají
na nevinnost…
Dívčina duše
krčí se v koutě
strachem se
rozpadá
na molekuly
zděšení
a hnusu
to nejvíc…
/jsi kurva, tak drž/
.
Princ
na černém koni
ochutnal
svůj ráj
a děvu
poslal do pekla…
.
Trestej mě bože
přeji si to
za všechny
mé hříchy
jednou si je
odpykat
musím…
/všechny nejsou stejné/
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuvěřitelná...nemam co dodat,doslova mi vyrazila dech,opravdu moc povedená

12.01.2008 19:39:00 | Kanzy

Nooo teda...ta je husta!! Jsem vzrusena...:D prekvapive hlavne to si devka tak drz:)

04.09.2007 22:29:00 | Werushe

Čtu, čtu... a najednou, autor, ZORIK!!! Mile jsi mě překvapila, fakt! Jeda z básní, co se mi hodně líbila... jen pokračuj :-)

04.09.2007 20:41:00 | Eclipse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí