Ruku v ruce do koše

Ruku v ruce do koše

Anotace: tak snad, abyste si to přečetli... komentáře potěšej!=D

Skáču do tebe po hlavě,
neodolám rozkoše záplavě.
Sami ztraceni v podvědomí,
budeš mě mít na svědomí.

Miluj mě něžně
a vášnivě,
zlíběj mě spěžně
... dráždivě.

Nevím, o co tady jde...
Jen mi dva sami na posteli
obklopeni svíčkami,
zavřeni do jedné cely,
na posteli s nebesy
hýčkáni.

Za chvíli splyneme v jedno –
– poslední okamžik rozkoše
a pak poletíme ruku v ruce do koše
spolu s pohádkama,
které sme si vysněli
ztratíme naději
že staneme se anděli.
Autor Mišpule, 05.09.2007
Přečteno 599x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, Ellfka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezvadný, líbí moc, krásně plyne 1*

28.11.2007 16:09:00 | cevert

líbí se mi to :-)

07.09.2007 16:25:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí