Mysli na to

Mysli na to

Anotace: :) člověk nebo spíše muž až časem pochopí, jak se má chovat k ženě, tak aby byla spokojená. Odpusťte nám to.

Z marnosti se rodí divné počiny,
na sebe se dívám, nejsem bez viny.
Neodpustím si to, že jsem miloval,
že jsem lásku hledal a občas sliboval.

Nezatracuj nikdy žádný daný cit,
měl by si to chlapče někdy pochopit,
že život krátký je a bude navždycky,
on rozdává i bere tvoje bolístky.

Jen jedno dává a ty můžeš brát,
když můžeš ženu, něžně milovat.
Když ji můžeš laskat, tajuplně pít,
vyznávat ji lásku a pak ji políbit.

Je to dar jen nás, nás mužů nebo žen,
že dáváme své city peklu na rožeň,
že rozdáme se kvůli lásce na pospas,
ať je z toho cit nebo jen trapas.

Ženu neukojíš dotykem,
ani sladkým polibkem.
Musíš se jí věnovat, dobývat a dávat,
ona vedle tebe nesmí nikdy strádat.

Ty máš rozkoš vždycky ona jenom tehdy,
když se jí dost věnuješ, dáváš ji víc něhy,
nemysli jen na sebe, vždyť ty jsi přeci džentlmen,
a co přijde potom, tak to už no comment.
Autor Ďábel sám, 06.09.2007
Přečteno 664x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Občas to ke konci drhne, ale tady to fakt nevadí... konečně chlap, kterýmu seplo:D

12.09.2007 18:08:00 | stupid genius

:-))

07.09.2007 09:28:00 | isisleo

Do půlky výborná i rytmicky...pak to trochu drhlo ve verších...ale hezká.

06.09.2007 21:02:00 | Ayla

správně... ženy se musej rozmazlovat a opečovávar. jenom tak budou šťastný a myslim, že odplata je pro muže víc než sladká. škoda jen, že to tak málo mužů chápe

06.09.2007 20:45:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí