Matýsek

Matýsek

Anotace: To jsme jednou s kámoškama chtěly po jednom prágošovi na táboře jablko.Ale on řekl,že jen když o něm složíme báseň.Nic jsme sice hned nevymyslely,ale ten nápad nás nadchl a večer jsme se do toho pustily.Dík spoluautorkám Míše a Báře + omluva Matějovi

Ten náš malej Matýsek,
Chodí si hrát na písek.
Sleduje tam holky malé,
pinďoura si honí stále.

Kámoška to potvrdila,
protože ho uviděla.
Fakt je to vážně kláda,
hned lehla si na záda.

Chudák holka byla mimo,
prej jí ho tam strčil přímo.
Byla z toho hotová,
chtěl to pořád dokola.

Mates si to užil,
další holku dobyl.
Připsal si jí na seznam
a teď už je zase sám.
Autor Gingerka, 07.09.2007
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí