Touhy

Touhy

Anotace: ...

Touhy se slouply
Jak známky z dlaní
Do fronty stouply
Si k pomilování

Noci jsou krátké
Tísní se v mracích
Doteky vratké
V kůži se ztrácí

Touhy si hrají
Jak děti v písku
Krápníky tají
Pod tíhou stisků

Z vězení pustí
Za tmy své chtíče
Peřiny šustí
Jak rány bičem

Touhy se pijí
Hltají v spěchu
Od paty k šíji
Do ztráty dechu
Autor Jn.s, 20.09.2007
Přečteno 979x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Úžasná! Čtu si ji pořád dokola a nemůžu se nabažit.

26.09.2007 08:43:00 | Inge

výstižná... ;)

20.09.2007 17:04:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí