na podlaze rozkoš ...

na podlaze rozkoš ...

Anotace: mládi doprovázi tvoje kroky

Pozdravem včerejšího dne
utěším svou touhu,
falešná duha se promění,
jen lehkost žití jest,
láskou opovrhuješ.

Lítko tvé mi krev rozproudí
ňadra tvá jsou jak broskvičky
pevné a krásne,
tvá ústa uhasí mou žízeň
když kolena dotkla se podlahy
ochutnávám rozkoš a slast
vzpomínkou vše zůstane
chci tě znova a zas.

Tvé kroky nejsou správné,
energii přesun
nevěř očím svým
srdce povede tvůj osud
Autor Rbb, 21.09.2007
Přečteno 825x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

24.09.2007 13:44:00 | Oči

Moc hezký... :-)

21.09.2007 09:58:00 | Písklátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí