Pařížanky

Pařížanky

Anotace: .............

Životní skromnosti,
mé radosti,
Pařížanky vnady svými,
nové síly do těla dávají,

nač umírat brzy,
když nádherné dívky,
jsou na pomilování,
klíny jejich mě lákají,

jak rak rudnu,
z toho pomyšlení,
k milování,
s dívkou překrásnou,

ve starém domě,
kde z vidím z okna,
Paříž celou,
ve své kráse panenské.
Autor Vlk v rouše, 22.09.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jednou tam chci být...

22.09.2007 12:15:00 | Bíša

la Paris, krasne mesto plne poetiky, krasna :o)
Pariz
se prave narodila
z pod prstu jedne nevestky

22.09.2007 11:48:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí