Noc

Noc

Anotace: ...................

Krásná duha,
plná lásky barevná,
naše plamínky,
brzo se rozhoří….

budeme jak ohňostroj o půlnoci….

užívat si v noci,
pod hvězdami,
ve veliký posteli,
tiché bude to naše milování….

šaty večerní,
z nás spadnou za chvíli,
sami dva na pláži,
užijeme si do sytosti…
Autor Vlk v rouše, 24.09.2007
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tahle je taky moc pěkná, lehká, tichá, jako to milování... =O)

28.09.2007 21:26:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí