Milování

Milování

Anotace: pokus o erotickou a smyslnou báseň, nevím zda to bude stát za to.

Něžné ruce
po mém těle
putují!

Lehce hladí
hebkou kůži
a stopu vzrušení
zanechávají.

Polibky
vlahé
na rety rudé
Rozmazlují
nervová zakončení
mých rtů.

Tak líbej mě!
Líbej a rozmazluj!
Rozmazluj a miluj se se mnou!

Chci cítit Tebe
uvnitř mě samotné!
Chci Tě,
Chci líbat Tvé
tělo, aby se vzrušením
chvělo!

Chci cítit
vůni Tvého těla
a Tebe samotného!
Vůni lásky a něhy!
Vůni směsi nás obou!

Lehké přírazy
na pánev mou,
působí slast,
co výkřiky
tlumit se dá!

Nechci konec!
Nechci,
aby tahle
intimní, vzrušující
a láskyplná chvíle skončila.

/ale všechno má svůj konec/
Autor Werushe, 25.09.2007
Přečteno 1047x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Barunka=o)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí