Každou noc II.

Každou noc II.

Anotace: někdy i dvakrát...

Ústy chtivých rozkroků
dlouhý vedeme dialog.
Pudem záchovy tlačeni
otvíráme poloh katalog.

Zvuk postele vrzavé
tajemně z ložnice zní.
Jaké bude ,,poprvé“
všechny panny tady sní.

Propletení našich těl
jako sousoší vypadá.
Věta: lásko miluji tě
trochu holá si připadá.

Fantazie místa vybírá
na která se mrknem.
Obývák či koupelna
kde si zlato trtknem?

Nohy na zádech zkřížené
svírají jako silné kleště.
Únik na čas znemožněn
hrdla křičí: … ještě!!

Pod dozorem hrnků na zdi
si můžem v klidu hekat.
Proto se vás všech ptám
je nutné na středu čekat?….
Autor Modrý Adept, 25.09.2007
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí