Chci to, hrozně moc to chci!

Chci to, hrozně moc to chci!

Anotace: Proč si tak chladná? - SMS 5x160 znaků (neříká se tomu EMS???), hospodská poetika - ať chce člověk sebevíc, někdy prostě 160 zanků nestačí, ale pokud máte dost chytrej telefon (ten můj umí i maily :)), tak to až tak nevadí...

Chci to, hrozne moc to chci!
ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
Styska se mi, prijed ke mne,
i obrazovka mlci temne.
šššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
Pochop, uz me nezajima... Tvoje teplo, to je jina!
čččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččč
To te, Kote...
řřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřř
Kdyz hladis mou tvar hebkou dlani, septas mi do ucha pri usinani...
Kazda castecka se ve me v byka meni - jsi toreador a ja milovat se chci do rozedneni.
žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
V nelitostne arene dvou posteli jen pulka osazenstva prave tusi, jak zpenena krev ve spanku mi busi.
ýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Tak sjizdim Ti dlani do klina - zase to vsechno zacina.
Par hravych doteku a napeti strida uvolneni. To nebezpecna tygrice se zas v bezbranne kote meni.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Jsi krasna ruze, ktera mi sve trny ukryva,
jsi vrchol v mracich blazenosti, jenz ma mala expedice dobyva...
íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Zase jsou marne vsechny me svody?
éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Ja bych se na to...
Neni lepsi se jit ozrat do hospody? :o)
ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

CHYBA !!
* používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme
Autor noise, 22.05.2005
Přečteno 2462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí