trochu hřích

trochu hřích

Anotace: ...

Kam se poděla blízkost duší,
splynutí všech snů?
Místo nich těla naše drží
v ústech kůži nahých dnů
Andělská křídla zmizela
v přívalu slaného potu
a naše duše zmizela
v rytmu přerušovaného dechu
Ach kam se to poděla
má láska v ranních červáncích?
Kam ta víla zmizela?
V suchém stohu bodláčí
Autor Andee, 25.09.2007
Přečteno 635x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vášnivé, hluboké a přitom chtíčem posedlé verše, pěkné...!

25.09.2007 22:33:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí