Milostná stezka

Milostná stezka

Anotace: ...mnohdy vede do neznáma

Vdechnu život Tvým lstivým rtům,
polibkem zaklepu na bránu Tvého srdce,
procitnu ze snů, co patří jen andělům,
vášnivou nocí spolu poplujem po milostné stezce.

Hvězdy očarují naše těla,
básní zmocním se Tvých chtivých úst,
veršem odhalím Tvá ňadra touhou rozechvělá,
smutní jen ti, co zažívají lásky půst.

...
Autor symphonicsoul, 25.09.2007
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasně nespoutane a divoke...nadhera.

25.09.2007 22:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí