Kastrát chudák

Kastrát chudák

Anotace: medikamenty jsou prošlý

Tehdy jsi mi ukápnul na sešit z angličtiny.
učitelka jako obvykle mluvila o sviních a perlách, že?
Tak tleskejte, vy svině, vlastně povídala spolužákům.
Po škole mu dáme do huby, a nebo něco lepšího, zavážeme mu tkaničky u bot, co?j
Všichni co se odevzdali do osidel zla, skončili jako ty nejhorší špíny.
Když máte dar od boha a ostatní to nevědí, spláčou nad svým usmrkaným hrobem.
Kastrát chudák, ignoranta vyhodit.
Tečka
Autor PatriceB, 08.10.2007
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: stupid genius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mňam

22.01.2008 15:02:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí