Puberťačka

Puberťačka

Anotace: Mít jiný mode

Pojď ke mě, miláčku,
chci si s Tebou zase hrát.

Pojď ke mě, lásko,
budu Tě líbat, mačkat, kousat
a budu řvát.

Kluku, buď tady a tam,
buď všude, ach já Tě mám!
Na chvíli, pak zase běž
s cedulí "Návrat možný".
Chci vychutnat každou tu lež.

Proč? Protože chci.
Chápeš? Neptej se a běž.
No tak. Proč tak tápeš?

Jsem s Tebou nesmělý.
Já ne. Chci hrát jinou hru, víš?!
Ne? To nevadí. Možná jednou pochopíš.
Autor Oči, 08.10.2007
Přečteno 594x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajimavé a krásné odvážné usměvem ohodnotil bych ji, mám z tebe radost

08.10.2007 14:40:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí