Myšlenka na cizí ženu

Myšlenka na cizí ženu

Anotace: O lásce bez lásky

Skryta v davu
zvedá hlavu,
vzpříma stojí
v plné zbroji.

Zakličkuje,
pikle kuje
nebezpečně
kvůli slečně.

To myšlenka
jak milenka
srdce půlí
lačnou vůlí.

Mnou prochvělo
její tělo,
vnadný samet
s citem zamet.

Chci ji hnedle
tady vedle,
zakázanou,
přikázanou.

Když se svléká
slastně hekám,
na matraci
pak mne skácí.

Neuhýbá
tajným touhám,
obklíčí mne
v horkých stehnech.

Krásně nahlas
mnou propadla,
nestydí se
řvát, když spí se.

Když do skulin
vnořím svůj stín,
klouže po zdech
z hloubek povzdech.

Vadnou chvíle
rudě bílé,
z barvy růže
bledne kůže.

V mlze mizí
žena cizí,
zbylé prázdno
ránem zhaslo.
Autor Taog, 08.10.2007
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) moc moc dobré

13.10.2007 19:05:00 | Zirka

..myšlenka..moudrá praxe lásky..

09.10.2007 22:03:00 | isisleo

Moc hezka ..

08.10.2007 22:16:00 | carodejka

So good!! ;-)

08.10.2007 21:34:00 | Bůchví...

Líbí, líbí:o))

08.10.2007 21:30:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí