Konec

Konec

Anotace: chci to ukončit...

Nastala doba neřesti,
kdy neví nikdo co chce
jen tajemstvím a zákazem
si dodáváš odvahu.

Zítřejší den,
měl by být stejný
samota tíží tvůj stín
chci jen okusit tvůj klín.

Vzpomínkou měla by zůstat
rozkoš i hřích
jenže plete se co bylo dřív.

Někoho milovat
a nesmět mu polibek dát,
nebo jazykem ochutnat tvou jeskyňku
je jako u studánky stát
a žízní umírat.

Dnes myslíš a spěcháš
zítra je konec
odcházíš a nevíš kam
ptáš se co mohlo ještě být??
Běž a vem si co chceš
nešetři dnešek na zítřejší den
neb nastal již konec.
Autor Rbb, 17.10.2007
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: Oči, Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

x

18.10.2007 09:56:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí