CHCI!

CHCI!

Anotace: ....

Chci tě líbat. Teď!
A ať vidí to celý svět.
Já tě chci líbat. Teď!
Tak jestli nechceš tak zas jeď!

Já tě chci svlékat. Do naha!
Bráníš se, kopej nohama.
Chci tě svlékat, stůj!
Můžeš to vzdát, už jsi můj!

Chci drápat tě po zádech, víš?
Tak drsně, jak si jen o tom sníš.
Chci drápat tě po zádech, hned!
Chci slyšet tvůj bolestný vzdech!

Chci slyšet tě sténat!
Že bude mi mráz po zádech běhat.
Tak chci tě slyšet! Neslyším!
Tvou vášeň pořád ještě nevidím!

Chci milovat se, a bez lásky.
Chci milovat se, tahat za provázky.
Co všechno můžu teď?!
Chci milovat se a hned!

Dík lásko za krásny a něžný sex:)
Autor Neaira, 23.10.2007
Přečteno 985x
Tipy 3
Poslední tipující: Syala, symphonicsoul
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí