Těšíš se?...

Těšíš se?...

Anotace: já tedy ano...a moc... :-))

Knoflíček po knoflíčku
tvoje tělo zbavím kůže.
Jenom hvězdiček svit
zabránit mi v tom může.

Dlaněmi poblázněna
halenka se vzdává.
Pod podmínkou něhy
tajemství svoje dává.

Jeskyně za bílou hrází
saň rudá se tam zmítá.
Varuje i dál mě vábí
ve svém panství vítá.

Bochánky ňader zpracuju
bych nebyl pekař zkušený.
Jak na to naučím se rád
prý nespadl z nebe učený.

Klín tvůj touhou voní
chloupky jeho sčítám.
Když říkáš pojď jen blíž
jak tonoucí se stébla chytám…
Autor Modrý Adept, 26.10.2007
Přečteno 801x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí