Oko

Oko

Anotace: Myslete si o tom, co jen chcete, nabízí se v životě i více možností, ta nejpravděpodobnější je zde.

OKO

Šéfové uměj lidi pěkně jebat,
až se každej dole klepe.
Nesmíte si to od nich nechat,
nepůjde to už lépe.

Vezme si holku do kanceláře,
určitě ji rychle zjezdí.
Dívka šťastná, rudé tváře.
V posteli se svým nemá tolik štěstí.

Pokaždé si ji vezme do kanceláře,
na záchodku ze zadu ji jebe.
Šťastná, vděčná, rudá záře.
Avšak manžel dříve domů jede.

Šéf už na ní dávno kálí,
pryč jsou její výhody.
Ona doma kufry balí,
manžel raděj hospody.

Šéfové umí lidi dole jebat,
zneužívat a podvádět.
Nesmíte se od nich nikdy nechat
a do kouta se zahánět.
Autor jehlaspichlas, 27.10.2007
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze života.

28.10.2007 00:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí