Jestli chceš...

Jestli chceš...

Anotace: snad mi to některý z bdělých korektorů nesmaže... :-)))

Copánky ti pletu
ve vlasech vískám.
Nesplněný sen mám
že jednou tě získám.

Šimrání nabízím
pírkem na dlaních.
Snahu mou odmění
tvůj něžný smích.

Líbat tě toužím
na hebkou tvář.
Na chvíli zachytit
tvého kukuče zář.

Ocucat bych chtěl
buclaté kozičky tvé.
Mezi nimi si ustelu
a budou jenom mé.

Prstíkem dráždím
voňavou buchtičku.
Žádostí vzdychla
a uronila kapičku.

Jedna však nestačí
k její chuti zjištění.
Buchtičku tedy olíznu
kapky v řeku se promění…
Autor Modrý Adept, 30.10.2007
Přečteno 875x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no teda ....:-)

08.11.2007 13:41:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí