Jména

Jména

Anotace: nic pro romantiky

Píšu si do deníku jména
která ti šeptám při souloži
ve dne jsi chladná panna
v noci žádost, co v nás hoří

A já ji zhasínám
krátkým střikem
někdy ho přijmeš vzdychnutím
a někdy křikem

Jsi moje hebká lvice
trháš mě při orgasmu drápy
chceš se divoce pářit
a jazykem mě trápit

Jména obtisknutá na kůži
setřou se a zmizí
odloučená těla vychladnou
a zůstanou si cizí
Autor zef, 03.11.2007
Přečteno 609x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Terakota, Wyrda, no
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Tipec.

04.12.2007 15:02:00 | Psavec

Je to dobrý.

07.11.2007 21:33:00 | Terakota

zefe, kdyby to dozrálo...mohlo to být na super tip...a to jsem romantik ;-)

03.11.2007 16:24:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí