Žhavá noc

Žhavá noc

Anotace: ...

Melodie rozvlnila tvé křivky
tys žažehla ve mě chtíč
napadají mě hříšné myšlenky
vychování ať jde pryč

Proplouvat hořícím ledem
přitom nedočkavostí létat
polibky ochucené medem
Útok na nedobytný hrad

Doteky chladit tvé přednosti
pohrávat si s tvým rozumem
mít tě jen ve své moci
neboj se, mrhat noci nebudem

Pohled do okna duše
dlouhá chvíle čekání
propojily se životy naše
největší dar dalas mi!
Autor Zeminov, 04.11.2007
Přečteno 1099x
Tipy 3
Poslední tipující: lupínek, Dominik Elbl, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mňam, tak je fakt moc hezká :o)

04.11.2007 18:17:00 | Beepat

Ta báseň je super! Moc se mi líbí. Má krásný děj.

04.11.2007 17:16:00 | lupínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí