poprvé

poprvé

Anotace: ...

Život je obraz pouhý
nebuď vězněm svojí touhy
Zavedu tě do pohádek
kde polibky jsou jako med
Zavedu tě do svých snů
kde noci trvajÍ stovky dnů
Jsi ta, která mužů se bojí
už zdálky proti nim zbrojí
Mé prosby nejsou skromné
Řekni ano, Či rezolutní ne
Buď ty pouze mojí
naše těla v jedno se spojí
Chci tě míti ve své moci
pojď provedu tě tvou prvou nocí!
Autor Zeminov, 05.11.2007
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí