Perverznost

Perverznost

Anotace: ......

Perverznost té jedné noci
My dva v jedné posteli
Když ty jsi byl jen v mé moci…

A svědomí mě odstřelí….

Kapky touhy
Naše těla

Perverzní a zvrácené

Příbuzný vztah
Jazyk sváže

…Abych příště řekla…: Ne

Touha větší
Nebezpečí
Zakázané ovoce

Tolik touhy v nás

Hýčkat si tě zas

Dívat se ti do očí
Ty jsi kus mé krve

Vnímat tvoje obočí

Tak podobné mému

Můj perverzní sen
Zahalený do harému
Autor Ammazonic, 06.11.2007
Přečteno 827x
Tipy 4
Poslední tipující: Karmínka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno...

06.11.2007 10:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí