Ruleta

Ruleta

Anotace: ...

Ruleta o tělo hraje se lehce
Když nebe ztemnělo, nechce se spát
Kasino doteků rozdaných měkce
Bezhlavé karty neumí lhát

Ruleta na kůži vyrytá chvatně
Zatočit zatoužil nejeden hráč
Má jen pár pokusů, žádné z nich vratné
Bezpečně odhalí, kdo je co zač

Ruleta o tělo vítěze nezná
Snad jen noc probdělou napsanou v očích
Pár milých vzpomínek na přítmí něžná
Ruletou o tělo zas pootočí
Autor Jn.s, 07.11.2007
Přečteno 518x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto platí(i tam To)...

07.11.2007 12:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí