Polka

Polka

Anotace: Nidky jsem nebyl v tanečních, jaká to škoda....

Ptala se mě jedna holka,
jaký rytmus má prý polka.
Já jí povídám:"Hele kotě,
v tanečních jsem trčel, jako kůl v plotě!"
"Nemoh jsem si nevšimnout tvé vyrýsované vagíny"
(prstem ukazuji nesměle) na její legíny.
"Na ten nadýchaně dráždivý akt,
znám já tempo i takt!"
"Držme se raději toho tance,
jakživ jsem nepotkala takového kance."

"Prostě nemohu si pomoc má výraz trpitele,
nehledá náhodou ona toho spasitele?"
"O jednom bych věděl,káže vodu, opíjí se vínem.
Určitě by nepohrdl tím tvým klínem."
"Za 30 vteřin (a jako dárek trochu semena),
zbaví tě vší viny,každičkého břemena."
"Pro pána boha,opakuji to znovu a zase,
jak tě živ jsem nepotkala takové prase!!!!"
Autor barak 2, 12.11.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...zařadila bych jí spíš do srandovních...

12.11.2007 13:37:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí