čtete uvidíte.

čtete uvidíte.

Anotace: tak jak to je.

Milovat je přeci krásné
neříkejte né
a co teprv když se zhasne
to je přeci náramné.
Dotyky dvou nahých těl
aby nikdo neviděl.
Stačí se jen vzdáti touze
někdo krátce,jiný dlouze.
Najednou je ta noc živá
my blbneme v posteli
zem se celá rozechvívá
kam jsme se to dostali.
nahoru a rychle dolu
pěkně v rytmu rock'n'rollu.
doleva doprava a zase zpět
roztočíme celý svět..
Autor don Kojot dela Máša, 14.11.2007
Přečteno 631x
Tipy 3
Poslední tipující: Leňórek, lupínek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle je super

04.12.2007 12:05:00 | Leňórek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí