Chlapské sny...

Chlapské sny...

Anotace: To se mně zase někdo pokoušel narychlo sbalit!

Vy chlapi, teda touhy máte
a hned si to rozdáte,
když příležitost vhodná
a ženská je na vás hodná.

Trochu odbýt namlouvání,
kozičky jí promnout dlaní,
s polibky šeptat slůvka,
zná je kde jaký mluvka.

Nalít do ní pár koňaků,
pak odtáhnout ji do baráku,
dělat si s ní všechno co chceš,
ta ženská chce přece totéž.

Prolíznout jí dobře dírku,
pak nasadit svojí mírku,
nakonec jak velkou tečku,
fouknout jí ho do zadečku.

Když je holka světa znalá,
sama na něj zacouvala,
požitek je z toho skvělý,
skončit u ní až v pr..li!
Autor Krtica, 07.06.2005
Přečteno 1447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Ze života..

01.02.2007 13:31:00 | Cerna_tajemna

objektivni kritika :)

29.04.2006 23:49:00 | malkin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí