Dar

Dar

Anotace: Jak správně obdarovat

Hladíš mou ruku
Sahám s ní do svědomí
A ty do rozpuku

Hladíš mou dlaň
Ledy neprolomí
A saháš naň

Pak líbáš líc
Bráním se ti
Chceš ještě víc

A líbáš ústa
Motýl na okvětí
A touha vzrůstá

A chceš jít níž
Že nechci, víš
A tys nepřestal!

Vedeš mě do ráje
Cesta strmá je
Máš lásky dar…
Autor rezina, 25.11.2007
Přečteno 571x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, Judita, mavi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nebraň se volá anděl to je úděl

25.11.2007 07:39:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí