Bajka o nenarozeném dítěti

Bajka o nenarozeném dítěti

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Slyšte! Slyšte! Pohádku
o bobru, kozách, o ptáku!
Letěl pták vzduchem a v tom
z perspektivy jeho ptačí,
jeho ptačí oči zračí
dvě kozy a na pastvě!

Letí dolů! Letí, letí!
Slyšte dobře, slyšte, děti!
Teď se ten děj rozjede.
Pták dole bobra vojede.
Teď má jasno, ten náš pták.

Bobr ptáku utíká.
Je to boj a je to akce!
Pro ptáka i atrakce
plná jeho vzrušení.
Bobra totiž dohonil.
Dnes pták tu prostě pochodil.
Autor Krizvi, 27.11.2007
Přečteno 659x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D To je pekná rozprávka! :D

30.03.2008 11:22:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí