Chtíč ženy

Chtíč ženy

Anotace: chtivá žena :)

Napohled obyčejný večer,
ve skrytu doupě neřestí,
slyšíš hlasy od sousedů.

Dnes není obyčejný večer,
žhavá noc plná úchylností,
pomiluj mé tělo do všech koutů!

Ať je teplo nebo mráz,
vždy se budeme milovat!

Roztoužená nevím jestli se mračit nebo radovat,
jen se na Tebe podívám, už ve mně vše hoří,
dotkni se zlehka mých rtů!

Zapálena chtíčem vrhám se na Tebe,
aniž bys byl schopen reagovat,
jen slabě zaúpíš slastí,
na tenhle večer nikdy nezapomeneš,
budeš chtít ještě!
Autor Ette, 28.11.2007
Přečteno 998x
Tipy 7
Poslední tipující: Ahorria, Judita, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hééééééééézkýýýýýýý. Vášnivé, roztoužené prostě hodně dobré. Kde se dají najít takové slečny??? :-)

31.03.2008 10:50:00 | Démon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí