Chvíli, víc ne

Chvíli, víc ne

Anotace: .....

K nohám Ti snesu
Tu vůni lesů
Šeptající krásu hromů
A chvějící se hukot stromů

Bezpráví i dokonalost
Nezpomalím, dokud…
Nenabídnu Ti osud,
Jen pár chvil v mém klíně smíš mít,
Hlavně zapomeň na vřelý cit,

Jen pár chvil Ti snesu,
Když mě budeš chtít mít,
Jen pár chvil Ti dám,
Tak moc chci s Tebou být,
Okamžik mi stačí,
Jinak by to bylo k pláči.
Autor Ammazonic, 29.11.2007
Přečteno 715x
Tipy 10
Poslední tipující: simsa, maena, Bíša, vodnař, Martinecka23, Veru, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané

29.11.2007 14:54:00 | Martinecka23

Parádička. Moc se mi líbí.

29.11.2007 14:36:00 | Psavec

Pěkné...

29.11.2007 14:27:00 | Veru

zajímavé, jsi v rozporu, chybí ti tam jedno písmenko, myslím v poslední sloce

29.11.2007 14:20:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí